Μαρμελάδες

Περιγραφή κατηγορίας "Μαρμελάδες"

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Μαρμελάδα Άγριο Βατόμουρο 240 γρ.
  Μαρμελάδα Άγριο Βατόμουρο 100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο παραδοσιακά χωρίς συντηρητικά. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Τα μαύρα στίγματα αποτελούν προϊόν της φυσικής βανίλιας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€ 5,50€
 • Μαρμελάδα από καρδιές Λεμονιού με Μέλι 370 γρ.
  Μαρμελάδα από καρδιές Λεμονιού με Μέλι 100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο παραδοσιακά χωρίς συντηρητικά. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Τα μαύρα στίγματα αποτελούν προϊόν της φυσικής βανίλιας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€ 6,20€
 • Μαρμελάδα από καρδιές Πορτοκαλιού 340 γρ.
  Μαρμελάδα από καρδιές Πορτοκαλιού 100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο παραδοσιακά χωρίς συντηρητικά. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Τα μαύρα στίγματα αποτελούν προϊόν της φυσικής βανίλιας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,59€ 5,70€
 • Μαρμελάδα από καρδιές Πορτοκαλιού με Μέλι 260 γρ.
  Μαρμελάδα από καρδιές Πορτοκαλιού με Μέλι 100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο παραδοσιακά χωρίς συντηρητικά. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Τα μαύρα στίγματα αποτελούν προϊόν της φυσικής βανίλιας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,54€ 4,40€
 • Μαρμελάδα Βανίλια και Ρόδι 430 γρ.
  Μαρμελάδα Βανίλια και Ρόδι 100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο παραδοσιακά χωρίς συντηρητικά. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Τα μαύρα στίγματα αποτελούν προϊόν της φυσικής βανίλιας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€ 6,50€
 • Μαρμελάδα Βερίκοκο 440 γρ.
  Μαρμελάδα Βερίκοκο 100% χειροποίητο Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο παραδοσιακά χωρίς συντηρητικά. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Τα μαύρα στίγματα αποτελούν προϊόν της φυσικής βανίλιας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,97€ 7,40€